Productinformatie

Productnaam

4 porties Alaska koolvisfilet, voorgebakken in beslag en diepgevroren.

Ingrediënten

Ingrediënten: Alaska koolVIS* 59%, raapzaadolie, paneermeel (TARWEbloem, water, gist, zout), TARWEbloem, water, rijstmeel, rijstzetmeel, bakpoeder (stabilisator: E450**, rijsmiddel: E500**, TARWEzetmeel) , MOSTERD (water, MOSTERDzaad, azijn, zout, specerijen), suiker, TARWEzetmeel, zout, weipoeder (MELK).

Bewaar en/of gebruiksadvies

Bewaarvoorschriften: Thuis in diepvries bewaren. ** (-12°C) 1 maand. *** (-18°C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum: zie zijkant verpakking. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. * Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven. Ondanks alle zorg die wij aan de bereiding van dit product hebben besteed, kan het gebeuren dat er nog een enkel graatje in voorkomt

Gebruiksaanwijzing

Bereidingswijze: Ontdooien is niet nodig. PAN: Bak de diepgevroren crispino op matig vuur in een beetje plantaardige olie goudbruin gedurende 8 minuten. Regelmatig omdraaien. OVEN: Verwarm de oven voor op 230°C (hete lucht 220°C). Leg de diepgevroren Crispino's op bakpapier op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin en krokant, halverwege de bereidingstijd omdraaien. FRITUURPAN: Bak de diepgevroren crispino's (2 per keer) gedurende 6 minuten op 175°C, tot ze goudbruin zijn. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen. Voor het beste resultaat raden wij de panbereiding aan.

Netto-inhoud:

4.00 ST

Leverancier:

Consumer Support Iglo Nederland B.V. Van Deventerlaan 40 3528 AE Utrecht


Voedingswaarde per 100 Gram


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed