Om het u gemakkelijk te maken om de maaltijden op te warmen hebben wij de casserole in ons assortiment opgenomen zo kunt u echt eten met gemak.

CASSEROLE: gezond en smakelijk eten voor thuiswonende ouderen

Hoe beter ouderen eten, des te prettiger en energieker ze zich meestal voelen. Maar juist deze kwetsbare mensen vinden het lastig om elke dag een gezonde, warme maaltijd op tafel te krijgen. Vooral als ze nog thuis wonen. Vaak wordt gekozen voor de snelheid van de magnetron. Naast het feit dat ouderen fouten maken bij het instellen, realiseert men zich onvoldoende dat een magnetron maaltijd vaak ongelijkmatig verwarmt. Met CASSEROLE levert Versmarkt Vreeburg een bijdrage aan de gezondheid van zelfstandig wonende ouderen.

Professioneel regenereren: gewoon thuis

Met de CASSEROLE kan de consument thuis een gezonde en lekkere maaltijd regenereren: de apparatuur is zeer eenvoudig in gebruik en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. ISECO’s unieke thermocontact regenereertechnologie verzekert een geleidelijke, homogene opwarming. Daarbij blijven de smaak en de voedingskwaliteiten van alle maaltijdcomponenten optimaal behouden.

De pan die elke dag op tafel mag

Door het gezellige, klassieke design – geheel geïnspireerd op de Franse keuken – is de CASSEROLE een aanwinst in huis: hightech, maar dan huiselijk vormgegeven. Kortom, een pan die elke dag op tafel mag.


De CASSEROLE bestaat uit twee delen: een fraaie pan – zonder bodem! – met een deksel om optimaal te kunnen regenereren. Met een speciale inzet passen onze maaltijden er perfect in

Makkelijk te onderhouden

Na ongeveer 30 minuten is de maaltijd perfect op temperatuur. Door gebruik te maken van lichtgewicht materialen is de pan eenvoudig op te pakken en makkelijk op tafel te zetten. En na gebruik is hij zo weer schoon.