Assortiment

Ons ruime assortiment verse maaltijden staat bekend om zijn variatie, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende smaken en voedingsgewoonten. Ons huidige assortiment bestaat uit meer dan 350 maaltijden en steeds weer worden er nieuwe gerechten in ons assortiment opgenomen. Voor ieder wat wils!

Ambachtelijke Hollandse kost, internationale gerechten en specialiteiten maken hiervan deel uit maar ook zijn er diverse vegetarische en dieetmaaltijden in ons assortiment opgenomen. Iedereen kan bij ons mee eten!

Maaltijdbereiding

De koelverse maaltijden van eetgemak Vreeburg worden gekookt in de keukens van Eetgemak in Katwijk en Beekbergen. Hier wordt gekookt met verse ingrediënten uit het seizoen. Dit gebeurt op dezelfde ambachtelijke manier zoals je dat zelf thuis zou doen, alleen dan in grotere hoeveelheden tegelijk. Na het koken worden de maaltijden snel teruggekoeld naar onder de 5 graden Celsius, zodat smaak en vitaminen optimaal bewaard blijven. Hierna worden de maaltijden direct verpakt en luchtdicht afgesloten. Er worden dus geen conserveringsmiddelen aan onze maaltijden toegevoegd, waardoor ze lekkerder en gezonder zijn! 

De maaltijden zijn bij levering tussen de 5-8 dagen in de koelkast houdbaar. Eventueel zijn onze maaltijden binnen de houdbaarheidsdatum in te vriezen, waardoor deze nog twee maanden in de vriezer houdbaar zijn. Dit komt echter niet ten goede aan de kwaliteit. 


De keukens waar de gediplomeerde koks de maaltijden van eetgemak Vreeburg koken, zijn BRC-7A gecertificeerd. Dit is een van de hoogst mogelijke certificeringen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit ter wereld. Daarnaast voeren vaste kwaliteitsmanagers de hele week controles uit op onder andere onze grondstoffen, apparatuur, medewerkers en eindproducten. Elke week worden enkele willekeurige maaltijden naar een extern laboratorium gestuurd, om daar op microbiologisch niveau de maaltijden te testen. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat je een verse, smakelijke, maar vooral eerlijke maaltijd kunt verwachten waarop je kunt vertrouwen. 

Diëten

Naast onze reguliere maaltijden, kunnen wij diverse diëten en afleidingen leveren. De diëten worden bereid in een aparte, gecertificeerde dieetkeuken. Hierin werken alleen gediplomeerde dieetkoks. De ruimte is voorzien van een aparte luchttoevoer en afvoer en mag alleen betreden worden door gediplomeerd personeel.  Daarnaast vind je in onze webshop uiteraard ook Verschillende diëten en beschikken wij over een uitgebrei
halal assortiment. Heb je een dieetwens die op dit moment niet verkrijgbaar is in onze webshop? Neem dan 
contact met ons op!

Halal assortiment

Eetgemak heeft een aparte keuken waar Multi-culti Halal maaltijden worden geproduceerd. Deze unieke keuken is door het H.I.C. (Halal International Control) gecertificeerd op het gebruik van de juiste Halal ingrediënten. Daarnaast zijn ook al de dagelijkse productieprocessen zeer scherp onder de loep genomen. Elk jaar vindt de certificering opnieuw plaats. Om zeker te zijn dat al onze Halal maaltijden elke keer weer lekker en authentiek smaken, werken wij samen met een chef-kok met Islamitische achtergrond. Kwaliteit en smaak vormen voor onze koelverse maaltijden altijd de basis. Zo zijn wij in staat altijd de lekkerste en beste Halal gerechten aan te bieden. De recepten zijn samengesteld door chef-koks uit de landen van herkomst om je een authentieke smaak te kunnen garanderen. 

Ingrediënten maaltijden

De samenstelling van de maaltijden is te vinden bij de productinformatie. Door op het product te klikken, opent deze informatie zich vanzelf. Onder specificaties zijn de ingrediënten, allergenen en voedingswaarden van een maaltijden te vinden. Daarnaast staat de meest actuele informatie altijd op het etiket van de maaltijd zelf. Onze maaltijden wegen gemiddeld 450-550 gram.